20 lærerike dager som bloggere

0

Etter 20 dager som bloggere er det på tide å gjøre opp en liten status. Siden 10. april har vi postet 19 blogg-innlegg på «Digitalt Hver Dag», og bloggen passerte 7000 visninger tidligere i kveld. Det er vi svært godt tilfreds med! 

For fem dager siden fikk bloggen også egne Facebook-sider, og vi har rundet 400 følgere. Artiklene som er publisert er delt 169 ganger i sosiale medier. Takk til alle dere som har delt og kommentert. Engasjement og involvering er helt nødvendig for  å skape en god blogg. Noen artikler leses mer enn andre. «Reddet av en banksjef fra Sunnmøre» er den desidert mest populære artikkelen. Den er lest 2135 ganger, kommentert 264 ganger på Facebook, 60 ganger på LinkedIn og delt 16 ganger på Twitter. Bloggen ble lansert like før påske, og det er nok en stor del av forklaringen til at bloggen er lest fra 50 ulike land – fra alle fem kontinenter.

Mange tusen takk til dere 1608 som nå følger bloggen! Vi er motivert til å fortsette bloggingen, og temaene vil i hovedsak være digitalisering, medier og entreprenørskap. Har du tips eller idéer til innhold hører vi gjerne fra deg!

 

 

 

 

About Author

CEO Digital Hverdag. Styreleder i Boostcom Gruppen, Semway Norge og The Velixio Group. Medlem av konsernstyrene i Hafslund E-CO, Europris ASA, Eika-Gruppen, Polaris Media ASA og Motor Gruppen. Medlem av kulturministeren og næringsministerens næringspolitiske råd (2015-2017). Var også medlem av Regjeringens ekspertutvalg som fikk i oppgave å vurdere NRKs fremtidige finansiering (2016). Etablerte Digital Hverdag i 1993, i dag børsnotert under navnet Bouvet ASA. Mentor styreprogrammet i Digital Norway. Tidenes yngste medlem av Norsk Redaktørforening. Abelia kåret henne nylig til en av de fremste IT-kvinnene i Norge (2017) og bladet Kapital listet henne som en av Norges mektigste kvinner (2018). Finalist til prisen Women´s Board Award (2018). Gjennomførte Executive Board Programme i regi av INSEAD 2018-2019, Blockchain Innovation and Application ved MIT (2019), Digital Transformation, Platform Strategies for Success (MIT 2019) og skal gjennomføre Strategy in the Age of Disruption ved INSEAD i 2020.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.